Faber Plisségardiner

Faber Luxplissé er i en klasse for sig, og der er en verden af muligheder, så plisségardinerne kan leveres til næsten alle vinduer, f.eks. trekantede eller trapezformede, idet der er over 50 typer. Listefarverne er hvid, alu, sort, beige og antracit.

Plissegardiner

Der findes over 150 stofdessiner med farve og egenskaber til alle opgaver. Plisségardinerne kan leveres i bredde op til 240 cm og højde 400 cm dog afhængig af det enkelte dessin og model. Betjeningen foregår med snor, kæde, greb eller el-betjening.

Plissegardiner

Faber Up/Down er en meget populær type, hvor plisségardinet kan betjenes både oppefra og nedefra, så man f.eks. kan dække den nederste del af vinduet og få lys ind foroven.

Plissegardiner

 

Faber LiteRise er et plissésystem uden snore, der betjenes meget enkelt ved at trække eller skubbe underlisten. Faber SmartCord er en anden variant til højtsiddende vinduer, hvor plisségardinet sænkes ved et lille træk i snoren, og det hejses nemt op ved at ”pumpe” med snoren, så man aldrig har en lang snor, der hænger ned på gulvet.

Plisségardiner

Faber Duette® en stilfuld gardinløsning, der både leverer en elegant finish og giver besparelser på dit energi- forbrug. Gardinet er opbygget på Fabers anerkendte plissésystemer. Luftkanaler mellem gardinets inder- og yderside danner en isolerende barriere, der forhindrer luftens konvektion. Dermed nedsættes varmetransporten, og det betyder, at ydersiden af gardinet kan afvise kulde, mens gardinets inderside holder på varmen.  Med andre ord, så bliver varmen indendørs om vinteren, og om sommeren giver Faber Duette® Plisségardin dig mulighed for at holde din bolig sval og behagelig.

Plissegardiner

Find inspiration i vort fotogalleri, ring for yderligere oplysninger, eller bestil et besøg, hvor vi kan gennemgå alle mulighederne hos dig.

Rådgivning, opmåling og tilbud er gratis.

 

Sjælland: 20 20 28 99 • Syddanmark: Forhandler søges • Midtjylland: Forhandler søges • Nordjylland: 98 35 10 19