Faber Rullegardiner

Rullegardiner fra Faber har i flere generationer været de eneste rigtige rullegardiner, og med de seneste produktudviklinger er Faber stadig førende på markedet.

Rullegardiner

Faber rullegardiner er en ideel løsning til indretning, hvor du ønsker et moderne og stramt udtryk. Kollektionen til rullegardiner indeholder et væld af spændende designs både i klassiske farver, mønstre og strukturer og unikke trendstoffer med iøjnefaldende mønstre og stærke farver.

Rullegardiner

Der er et stort udvalg af specialmodeller, der passer til de fleste vinduer og opgaver, f.eks. hvor rullen er dækket af alu-frontprofiler eller kassetter.

 

Rullegardiner

Der findes over 200 stofdessiner med farve og egenskaber til alle opgaver. Rullegardinerne kan leveres i bredde op til 320 cm og højde 350 cm. Der er mange muligheder for specielle afslutninger forneden, f.eks. alu-lister, faconsyede tunger eller påsyede border. Rullegardinerne betjenes typisk med kædetræk, men kan også leveres med fjedermekanisme og nedtræk, med diverse kvaste eller med motor og fjernbetjening.

rull4

Find inspiration i vort fotogalleri, ring for yderligere oplysninger, eller bestil et besøg, hvor vi kan gennemgå alle mulighederne hos dig. Rådgivning, opmåling og tilbud er gratis. 

Sjælland: 20 20 28 99 • Syddanmark: Forhandler søges • Midtjylland: Forhandler søges • Nordjylland: 98 35 10 19